Avaeksperdid — Kodumaised asjatundjad

Tagasi Lisatud:

Avaeksperdid loovad iga päev kõrge kvaliteedi ja kauni disainiga aknakatteid klientidele üle terve Eesti. Meeskonnas on oma ala kirglikud asjatundjad, kellel kogemusi juba üle 25 aasta. Avaekspertide eesmärk on pakkuda täislahendusi võttes seejuures arvesse iga kliendi soove ja võimalusi.

Vähem tähtis ei ole energiasääst ja toodete kasutusmugavus. Mootoriga aknakatted on suurepärane lahendus, kui soovid hommikul voodist tõusmata kardinaid avada või reisil olles jätta mulje, et pole kodust lahkunudki. Eriti käepärased on elektriajamiga aknakatted siis, kui kodus või kontoris on palju aknaid või neile on keeruline ligi pääseda.

Mootoriga aknakatted on taskukohased ja praktilised ning sobivad, kui hindad mugavat ja kaasaegset elukeskkonda. Piisab vaid ühest nupuvajutusest, et kõik kardinad oleksid soovitud asendis. Ajatades kardinate liikumise päikese järgi, saab reguleerida ruumide sisekliimat ja seeläbi säästa kütteenergiat.

Voldikkardin on tugev ja vastupidav ning kaitseb hästi ereda päikese eest. Nagu ka kõik teised aknakatted, võib ka voldikkardin olla juhitav mootori ja puldiga.