a2 disain mängumajade ajatu disain ja värvilahendused täiendavad igat aeda või suvekodu

Tagasi Lisatud:

a2 disain on väike perefirma, mis toodab käsitööna valminud täispuidust laste mängumajasid.

Disaineri kujundatud ja käsitsi värvitud maja tuuakse Sulle kohale paneelidena, mida on lihtne eelnevate teadmisteta kokku panna. Hoolikalt valitud materjalid ja keskkonnasõbralikud viimistlusvahendid ning värvid tagavad maja ilmastikukindluse ja pika ea. Mängumajas olemise teevad mugavaks avatavad turvaklaasiga aknad. Igale majale annavad omapära armsad lisadetailid. Kõiki mängumajasid teeme limiteeritud koguses, et säiliks nende omanäolisus. Kui soovid mängumaja teistes toonides, siis oleme Sinu jaoks loonud mängumaja Natural, mille saab ise ära värvida. Kui Sa ei leia sobivat mängumaja, aga Sul on oma visioon mängumajast, siis võta meiega ühendust. Leiame koos lahenduse ja valmistame mängumaja eritellimusena.